Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017


Συμμετοχή στους αγώνες χειροσφαίρισης δημοτικών σχολείων Χανιών


  Με απόλυτη επιτυχία το σχολείο μας συμμετείχε  στους  αγώνες χειροσφαίρισης δημοτικών σχολείων Χανιών οι οποίοι διοργανώθηκαν από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Χανιών (Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης).
    Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Kλειστό Γυμναστήριο του Ε.Α.Κ., και το σχολείο μας συμμετείχε με δυο αμάδες αγοριών κ κοριτσιών. Οι μικροί μας αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό καθώς  οι ομάδες των σχολείων συμμετείχαν σε ομίλους αγωνιζόμενες μεταξύ τους χωρίς το άγχος της ήττας, και την ισότιμη συμμετοχή όλων των μαθητών, με αποτέλεσμα να κερδίσουν  όχι μόνο στην αναμέτρηση αλλά πολύ περισσότερο στην αθλητική συμπεριφορά και στην εμπειρία. 
Οι μαθητές μας στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του σχολικού αθλητισμού ενθάρρυναν με χειροκροτήματα και συνθήματα τις προσπάθειες των συμμαθητών τους μετατρέποντας τους αγώνες σε μια γιορτή του αθλητισμού. 
Ο παιδικός και σχολικός αθλητισμός έχει τη φιλοσοφία της προσπάθειας και συμμετοχής όλων χωρίς αποκλεισμούς, αλλά και την διαμόρφωση της προσωπικότητας του αυριανού υγιούς




















 φιλάθλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: