Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΗΜΕΡΑ ERASMUS ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ


Την  Τετάρτη 22 Μαΐου στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS γιορτάσαμε την Ημέρα Φυσικών Επιστημών Αστροφυσικής, με μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση τόσο για τους μαθητές μας όσο και για τους γονείς και δημότες που την παρακολουθήσαν στο Δημοτικό Αμφιθέατρου Καντάνου

Προσκεκλημένος μας ήταν ο σπουδαιότερος Έλληνας Αστροφυσικός κ. Σειραδάκης Γιάννης ο οποίος μας μίλησε για το Σύμπαν και για το φαινόμενο των Αντικυθήρων με την ενασχόληση του οποίου έγινε γνωστός σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το αμφιθέατρο γέμισε από δημότες και μαθητές των σχολείων της Καντάνου, Παλαιόχωρας, Ροδοβανίου. Οι μαθητές μας με απόλυτη προσήλωση και θαυμασμό παρακολούθησαν τον σπουδαίο επιστήμονα και μετά την ομιλία του ακολούθησε καταιγισμός ερωτήσεων. Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Σειραδάκη Γιάννη για την αποδοχή της πρόσκλησης μας αλλά και για την τεράστια με οφέλη για τους μαθητές μας παρουσίαση και συζήτηση που ακολούθησε.

Επιπλέον ευχαριστούμε τους δημότες που παρακολούθησαν καθώς είμαστε σίγουροι ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις διευρύνουν του ορίζοντες της σκέψης μας και προάγουν τον πολιτισμό.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου