Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Εγγραφές μαθητών/τριων στην Α΄ Τάξη σχολ. έτος: 2020/2021

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι:
Τη σχολική χρονιά 2020 – 2021 στην Α΄ τάξη του σχολείου μας θα φοιτήσουν μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2014 έως 31-12-2014.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν, με φυσική παρουσία των γονέων, από την Παρασκευή 15 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 μεταξύ των ωρών 08.00 έως και 14.00 μετά από τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο : 6976713310. (Απαραίτητο λόγω έκτακτων υγειονομικών μέτρων).

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:
Αίτηση εγγραφής του του μαθητή-τριας που συμπληρώνεται  από τον κηδεμόνα.  (Αν θέλετε να  έχετε την αίτηση  προσυμπληρωμένη πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το έντυπο)
Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου (Εκδίδεται από το νηπιαγωγείο που φοιτά το παιδί. Για τα παιδιά που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο Καντάνου δεν απαιτείται)
Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. (Αναζητείται αυτεπάγγελτα από το σχολείο μας μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του Υ.ΠΑΙ.Θ).

Προαιρετικά

Φοίτηση στο Ολοήμερο

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:

α) Οι μαθητές/τριες των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς/κηδεμόνες, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα/κηδεμόνα ή κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί. 

β) Οι μαθητές/τριες, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως, • πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς/κηδεμόνες με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένοι, • πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολικές μονάδες

Δωρεάν μεταφορά με σχολικό λεωφορείο.
(Απόσταση πάνω από 1200 μέτρα από το σχολείο)
Αίτηση για χρήση της δωρεάν υπηρεσίας μεταφοράς με σχολικό λεωφορείο. (Αν θέλετε να  έχετε την αίτηση προσυμπληρωμένη πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το έντυπο)

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία, είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε επιπλέον  πληροφορία.

Η Διευθύντρια 

Γεωργαντά Βίκυ