Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Στέλνουμε γράμματα στον Άγιο Βασίλη

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Με μεγάλη μας χαρά σάς ενημερώνουμε πως ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.ΣΧ. Καντάνου σε συνεργασία με τα Ε.Λ.Τ.Α. , θα παραλάβει τα γράμματα των μαθητών και των μαθητριών του σχολείου μας, καθώς και του Νηπιαγωγείου και θα τα αποστείλει στον Άγιο Βασίλη.

Τα παιδιά λοιπόν μπορούν να γράψουν τις ευχές, τις επιθυμίες ή ακόμα και να ζωγραφίσουν στον αγαπημένο Άγιο μικρών και μεγάλων!

Τα γράμματα θα παραδίδονται σε κλειστό φάκελο, στον οποίο πάνω αριστερά θα αναγράφονται τα στοιχεία του παιδιού και κάτω δεξιά η ένδειξη "Προς Άγιο Βασίλη". Η παράδοση θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κατάστημα Καντάνου Τετάρτη (09/12), Πέμπτη (10/12) και Δευτέρα (14/12) από τις 11:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.

Ο φάκελος δύναται να διατεθεί και να γραφτεί και από τα μέλη του Συλλόγου μας που θα βρίσκονται στο δημοτικό κατάστημα Καντάνου για την παραλαβή των γραμμάτων.

Περιμένουμε τα γράμματα όλων των παιδιών, ώστε να νιώσουμε όλοι τη μαγεία των Χριστουγέννων, που φέτος έχουμε περισσότερη ανάγκη από ότι κάθε άλλη χρονιά!

Φυσικά ο Άγιος Βασίλης θα απαντήσει σε κάθε παιδί προσωπικά!

Καλές γιορτές με υγεία!


Η Διευθύντρια

Γεωργαντά Βίκυ