Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Αναστολή λειτουργίας τμήματος του σχολείου λόγω επιβεβαιωμένου ασυμπτωματικού κρούσματος covid 19 σε μαθητή/τρια.

Αγαπητοί γονείς,

Σας επιβεβαιώνουμε ότι στην Ά τάξη του σχολείου μας βρέθηκε, μετά από τεστ, θετικό κρούσμα covid 19 σε μαθητή/τρια. Την Δευτέρα 25/1/2021 όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, αναστέλλεται η λειτουργία του σχολείου μας καθώς κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποίει test στην σχολική μας κοινότητα. Σας παρακαλούμε να προσέρχεσθε στο ραντεβού σας την προκαθορισμένη ώρα.

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και τις οδηγίες της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περ. Ενότητας Χανίων, αναστέλλεται η λειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος για 14 ημέρες και όλοι οι μαθητές/τριες παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Η  Α τάξη θα συνεχίσει από την Τρίτη 26/1 με εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Οι υπόλοιπες τάξεις, αν δεν υπάρξουν άλλα κρούσματα θα συνεχίσουν κανονικά την δια ζώσης διδασκαλία.

Παρακαλούμε πολύ να παρατηρείτε τα παιδιά σας για πιθανή εμφάνιση συμπτωμάτων ( πυρετός, ξηρός βήχας, κούραση, πονόλαιμος, διάρροια, πονοκέφαλος, απώλεια γεύσης ή όσφρησης κ.α.) και να ενημερώσετε εκτός από τον/την παιδίατρο και το σχολείο.

Απαιτείται από όλους μας ψυχραιμία, γνώση και πιστή εφαρμογή των κανόνων που συστήνει η επιστημονική κοινότητα.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε έκ νέου.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία,

Η Διευθύντρια,

Γεωργαντά Βίκυ

Δεν υπάρχουν σχόλια: