Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Μαθηματικοί Διαγωνισμοί 2017-2018

Τη σχολική χρονιά 2017-2018 οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας έλαβαν μέρος σε 2 μαθηματικούς διαγωνισμούς, που πραγματοποιήθηκαν υπό την εποπτεία της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Πρώτα, στις 9 Μαρτίου 2018, ημέρα Παρασκευή, διεξήχθη ο 12ος διαγωνισμός "Παιχνίδι και Μαθηματικά". Έλαβαν μέρος όλοι οι μαθητές της Στ΄τάξης και διακρίθηκε η μαθήτρια Ανατολή Καστρινάκη.

Έπειτα, το Σάββατο 5 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε στα Χανιά ο 18ος Τοπικός Διαγωνισμός Μαθηματικών για τους μαθητές της ΣΤ' Δημοτικού. Σε αυτόν έλαβαν μέρος 2 μαθητές του σχολείου μας. Ανάμεσα στους μαθητές που διακρίθηκαν ήταν και η μαθήτρια του σχολείου μας Ανατολή Καστρινάκη, η οποία έλαβε το Β' 'Επαινο.

Η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιουνίου, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Στους μαθητές, εκτός από επαίνους, προσφέρθηκε ένα βιβλίο μαθηματικών ως δώρο.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας θέλει να συγχαρεί όλους τους μαθητές, τόσο για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε αυτούς τους διαγωνισμούς, όσο και για τη συνολική τους εικόνα καθ΄όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και τους εύχεται και άλλες επιτυχίες στη ζωή τους.

12ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός "Παιχνίδι και μαθηματικά"
link: http://www.hms.gr/?q=node/1372)

Τοπικός Μαθηματικός Διαγωνισμός 2017-2018
link: http://www.mathchan.gr/)