Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

 
Την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019, το Σχολείο μας γιόρτασε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. 
     Τη γιορτή διοργάνωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των ΣΤ΄ , Ε΄ και Δ΄ τάξεων του σχολείου μας με τους δασκάλους τους αλλά και με την βοήθεια των υπόλοιπων εκπαιδευτικών του σχολείου μας. Οι μαθητές μας, μας ταξίδεψαν στα ιστορικά γεγονότα του 1940 με χρονικά και μελωδίες δίνοντας τον τόνο ύφος και τον τόνο που ταίριαζε στην μεγάλη μας Εθνική Επέτειο. 
  Οι εκδηλώσεις αυτές, που γίνονται στο Σχολείο, έχουν μεγάλη παιδαγωγική αξία και δίνουν πολλά μηνύματα στα παιδιά. Γι αυτό είναι χρήσιμο να τις παρακολουθούν όλοι οι μαθητές του σχολείου. 
Στη γιορτή παρεςυρέθησαν και πολλοί γονείς των μαθητών μας. Χαιρόμαστε πολύ να σας έχουμε κοντά μας και να καμαρώνουμε όλοι μαζί τα παιδιά, που πάντα μας συγκινούν με ό,τι μας παρουσιάζουν.
  Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019, θα πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός και εκφωνήθηκε από μαθήτριες του σχολείου μας ο πανηγυρικός λόγος. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων και αμέσως μετά η παρέλαση στην οποία πήραν μέρος όλοι οι μαθητές μας. 
   Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας για την συγκινητική και δυναμική τους παρουσία στις εορταστικές εκδηλώσεις που έλαβε μέρος το σχολείο μας.