Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Εγγραφές μαθητών-τριών για το σχολικό έτος 2021-2022

 Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι:

Τη σχολική χρονιά 2021 – 2022 στην Α΄ τάξη του σχολείου μας θα φοιτήσουν μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως και 31-12-2015.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν, με φυσική παρουσία των γονέων,  από 1 έως 20 Μαρτίου 2021 μεταξύ των ωρών 08.30 έως και 13.00 μετά από τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο : 2823022235. (Απαραίτητο λόγω έκτακτων υγειονομικών μέτρων).

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:
Αίτηση εγγραφής του του μαθητή-τριας που συμπληρώνεται  από τον κηδεμόνα.  (Αν θέλετε να  έχετε την αίτηση  προσυμπληρωμένη πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το έντυπο)
Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου (Εκδίδεται από το νηπιαγωγείο που φοιτά το παιδί. Για τα παιδιά που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο Καντάνου δεν απαιτείται)
Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. (Αναζητείται αυτεπάγγελτα από το σχολείο μας μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του Υ.ΠΑΙ.Θ).

Προαιρετικά

Φοίτηση στο Ολοήμερο

Δωρεάν μεταφορά με σχολικό λεωφορείο.
(Απόσταση πάνω από 1200 μέτρα από το σχολείο)
Αίτηση για χρήση της δωρεάν υπηρεσίας μεταφοράς με σχολικό λεωφορείο. (Αν θέλετε να  έχετε την αίτηση προσυμπληρωμένη πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το έντυπο)

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία, είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε επιπλέον  πληροφορία.

Η Διευθύντρια 

Γεωργαντά Βίκυ

Δεν υπάρχουν σχόλια: