Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ



To Σχολείο μας συμμετέχει στην Αθλητική Σύμπραξη των Δημοτικών Σχολείων: 10ου Χανίων, Αλικιανού, και του Ιδ. Σχ. Μαυροματάκη στο πλαίσιο του Προγράμματος «Καινοτόμες Αθλητικές Δράσεις στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση». Η πρώτη συνάντηση της σύμπραξης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 στις 10.30 το πρωί, στις εγκαταστάσεις του Γηπέδου Αλικιανού με την συμμετοχή 130 μαθητών και 20 εκπαιδευτικών!
Κατά την έναρξη έγινε μικρή αναπαράσταση των διαδικασιών, ακουσμάτων και αθλημάτων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ακολούθησε το Kids Athletics το οποίο περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του στίβου, στα οποία είχαν και την ευκαιρία να εξασκηθούν οι μαθητές μας. Στόχος της δράσης η προαγωγή αξιών όπως η Προσπάθεια, η Συνεργασία, η Ομαδικότητα, η Άμιλλα, η Αλληλοβοήθεια.Οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί απ' όλα τα σχολεία συνεργάστηκαν εποικοδομητικά με μεράκι κι ενθουσιασμό. Τα παιδιά ήταν υπέροχα και ορεξάτα ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Εκτός από την άθληση, γνωρίστηκαν μεταξύ τους και έτσι ξεκίνησε η πρώτη αλληλεπίδραση. Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.






Παρέλαση κατά την τελετή έναρξης.

Απαγγελία Ολυμπιακού Ύμνου από την μαθήτρια  Ανατολή Καστρινάκη.


 Το ταμπλό των αποτελεσμάτων! Ουσιαστικά όλοι νικητές!

Μαμάδες ετοιμάζουν φρέσκο χυμό για  την ενέργεια των αθλητών μας!
      Η Σχολική μας  Σύμπραξη θα συνεχιστεί με αθλήματα που δε διδάσκονται στα σχολεία ,όπως ΙΠΠΑΣΙΑ,ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ, ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ.

Ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία, την προσφορά και τα πολλά χαμόγελα που μας δίνουν δύναμη και μας εμπνέουν να συνεχίζουμε για το καλύτερο των μαθητών μας!